Haber Hürriyeti. Türkiyenin En özgür haber portalı
09 Şubat 2010 Salı
Sık Kullanılanlara Ekle |   Kullanıcı Girişi | Künye ve İletişim | Reklamlar   Site içi arama :  
Gezinti Bağlantılarını Atla
Prof. Dr. Ali GÜNGÖR
Enerji geleceğimiz
Neden enerji önemli? Günlük yaşamımızdan, yaşamı kolaylaştıran endüstriyel üretimlerden vazgeçebilir miyiz bir düşünün?
04.02.2010
Ercüment ERKUL
Hürriyet'e yakışmıyor…
Türkiye’de ibret verici olaylar yaşandı. TBMM Gene Kurulu’nda miletvekilleri birbirine girdi. Ama gazetemde göremedim.
04.02.2010
Fikret KALMUK
Taşınmanın KDV'si
Beklemek ömür törpüsü insana. Hele belirsizce beklemek. Yıllar kadar uzun geliyor dakikalar. Bir de derlerse size” aaazzzzz sonra ordayız”
04.02.2010
Talat KIRCAN
Sedat PİŞİRİCİ
Çakma cübbeyle solculuk olmaz
CHP iktidar olabilmek için sağa yanaşmaktan, sağcılarla oynaşmaktan söz ediyor.
07.02.2010
Erdal İZGİ
Kaymakam bilir
Buca’da Meclis üyesi Doç. Dr Levent Köstem 150 işçisinin neden çıkarıldığını sordu. Başkan cevap verdi. “Bunları bana değil, Kaymakam’a sor…”
08.02.2010
Mustafa TÜRKAY
SPOR Aslı ÖNER
Zeynel KOZANOĞLU
Bakkal konusunda bir feryat da Çankırı’dan
Başbakan'ın "Bakkallar birleşip market açsın" çağrısından sonra Avukat Mustafa Karagülle dokunaklı bir yazı yayınladı.
08.02.2010
Tayfur GÖÇMENOĞLU
Yaşar AKSOY
Güldal Mumcu'ya içim acıdı..
Benim için "Uğur Mumcu", tıpkı İzmir'de kuvayı milliye'nin ilk kurşununu atan Gazeteci Hasan Tahsin gibi bir vatan şehididir..
05.02.2010
Metin AYDINOĞLU
Karakartal ile Kanarya evlenirse...
Çocuklarımıza verilecek isimler çok önemli. Anlamsız, saçma sapan isimleri kundaktaki bebeklere nasıl koyarlar?
08.02.2010
Hülya SEZGİN
Bakkalım olmadan asla!
Son günlerde krizin teğet geçmesi, işsizliğe çare, Tekel işçilerinin sorunları, sağlık sorunları, eğitim, üretim, tarım. . . . vs. vs saymakla bitmeyecek sorunlar kuyrukta birinci sırada beklemekten helak olmuşken, Hükümet bakkalla, çakkalla, pazar esnafı ile uğraşır oldu.
09.02.2010
Dr. Cem AYDEMİR
İkisi de anestezi doktoruydu
Üniversite hastanesinde anestezi profesörü, kısa boylu, beyaz saçlıydı. Sarı ince çerçeveli gözlüklerini hiç çıkartmazdı.
05.02.2010
Gezinti Bağlantılarını Atla.
 Resim Galerisi
Tüm Resimler için...
 Video Galerisi
HaberHürriyeti Video Galerisi
Galerimiz için...
 Mini Anket

İngiltere Premier Ligi bu yıl da çok çekişmeli geçiyor. Her yılkinden daha renkli geçen bu ligde sizce, sezon sonunda hangi takım şampiyonluğa uzanır ?





Sonuçlar...
Manchester United
- % 33
Chelsea
- % 44
Arsenal
- % 9
Liverpool
- % 15
 
http://www.tema.org.tr
http://www.cekulvakfi.org.tr/
http://www.turcev.org.tr
http://www.millipiyango.gov.tr/sanstopusonuc.html
http://cekilis.millipiyango.gov.tr/superlotosonuc.html
http://www.haberhurriyeti.com/IcerikDetay/483-tek-karelik-hayaller.aspx
Yolcu otobüsü devrildi: 3 ölü, 35 yaralı
Karşıyaka yendi, Yaman istifa etti
Deniz Kurmay Albay canına kıydı
BDP'ye pompalı saldırıya 3 gözaltı
Metrobüs zammı geri alındı
Bandırma'da okullara 5 gün susuzluk tatili
Sakallılar'ın kadın timi de yakalandı
Katsayı uygulaması durduruldu
Hayranlarında Michael'a saygı dansı
 
Paylaş | Yazdır | Arladaşına Gönder
 
25.10.2009 15:45:00

Jackson hayranları Türkiye yerel saati ile 03.30'da Ümraniye Tepeüstü'nde bulunan Meydan Alışveriş Merkezi'nde bir araya geldi. Jackson hayranları zombi kılığında sahneye çıktı.

Ölümüyle dünyadaki hayranlarını yasa boğan ünlü şarkıcı Michael Jackson'un 40 ayrı ülkede Thriller Dansı ile anıldı. Türkiye yerel saati ile 03.30'da Thriller Dansı yapan binlerce kişi "Jackson'ı unutmadık" mesajı verdi. Bu organizasyona Türkiye'den de 200'ü aşkın Jackson hayranı katıldı. Ünlü şarkıcının Türk hayranlarının dansı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Dansın ardından Michael Jackson'un çeşitli şarkıları eşliğinde eğlence devam etti.

Organizasyona katılanlar, pop yıldızına duydukları sevgiyi ifade edebilmek ve onu unutmadıklarını göstermek istediklerini belirterek, "Dünyada 40 ayrı ülkede aynı anda Thriller Dansı ile bir araya gelip Jackson'a sevgimizi ileteceğiz." dedi.


 
Haber Yorumları Yorum Ekleyin Haberin Videosu
 
 
   Cem Garipoğlu kemik yaşı için hastanede
Cem Garipoğlu kemik yaşı için hastanede
Liseli Münevver Karabulut'un cezaevindeki katil zanlısı Cem Garipoğlu, kemik yaşının tespiti için Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'ne getirildi.
   İzmit körfezinde tanker yangın
İzmit körfezinde tanker yangın
İzmir Körfezi'nde Tüpraş'tan ürün almak isterken yanan gemi söndürüldü.
   Açılıma 'çıplak' protesto
Açılıma 'çıplak' protesto
'Süper Vatandaş' olarak adlandıran Emin Kocaaslan, demokratik açılım sürecini sokak ortasında soyunup haka dansı yaparak protesto etti.
Gezinti Bağlantılarını Atla
Anasayfa
Gündem
Çevre
Ekonomi
Siyaset
Yaşam
Eğitim
Dünya
3. Sayfa
Spor
Künye ve İletişim
Gezinti Bağlantılarını Atla
Yazarlarımız
Basından Seçme
Kültür Sanat
ÇizgiYorum
Resim Galerisi
Üyemiz Olun
Çevre Klübü
 
İbrahim IRMAK Yazıyor
Türk basın tarihinde bir rekor İddaa ekibimiz dün spor tahmin basını'nda bir ilke imza attı. 19 maçın hepsini bilen ekibimiz 1'e tam 7 bin 406 kat kazandırdı.
İddaa ekibimiz dün spor tahmin basını'nda bir ilke imza attı. 19 maçın hepsini bilen ekibimiz 1'e tam 7 bin 406 kat kazandırdı. 08.02.2010
 
Uygar Cam
 Ödemiş belediyesi vitamin büfeleri hizmetinizde.
Röportajlar
İdda'da Bugün
Günlük Hava Durumu Tahmini
Mutlaka Okuyun